Inelul AtlantInelul atlant

Inelul Atlant a fost descoperit în 1860 de către Marquis d’Agrain (egiptolog), în Valea Regilor, vale situată în dreptul orașului Luxor din Egipt. O reproducere a acestei piese arheologice veche de mii de ani i-a fost transmisă, în 1922, lui Howard Carter, cu ajutorul căruia inelul a devenit celebru. Carter și Lordul Carnarvon, după săpături desfășurate de-a lungul a mai bine de 7 ani, au descoperit o ușă de mormânt care purta următoarea inscripție: “Aripile morții vor atinge pe acela care întrerupe odihna veșnică a faraonului.”. Cei doi au ignorat mesajul și au intrat în camera mortuară a lui Tut Ankh Amon, fiul Soarelui și Domnul celor două lumi. Astfel au făcut una dintre cele mai mari descoperiri arheologice ale istoriei moderne. Zidurile erau acoperite cu fresce fabuloase, sicriul era în întregime din aur, la fel cum era și tronul regal. Au mai descoperit, pe lângă acestea, diferite sculpturi și bijuterii fine și multe alte obiecte de o valoare impresionantă.

 

La scurt timp însă, Lordul Carnarvon a început să aibă halucinații, starea lui s-a înrăutățit rapid și, în cele din urmă, a decedat, rostind numele lui Tut Ankh Amon. Asistenta lui a murit la scurt timp după ce secretarul lui Carter, prezent și el la deschiderea sarcofagului, a murit de la un presupus aliment necunoscut consumat. Imediat după ce a văzut mumia, colonelul Aubey Herbert a decedat, de asemenea. Archibald Douglas, care a supus mumia la câteva raze X pentru studiu, a decedat la scurt timp după. Arthur Mace, care a forat peretele mormântului, Lafleur, unul dintre prietenii lui Carter, Otto Neubert, care a investigat toate aceste tragedii menționate anterior, toți decedați. Listă la care se adaugă și alte nume, toți decedând în decurs de doar câteva luni. Se spune că acest blestem i-a condamnat la moarte pe toți cei care au folosit personal sau au împrumutat altora, în scopuri de expunere, obiecte din colecția lui Tut Ankh Amon.

 

Singurul supraviețuitor al acestei dramatice aventuri a fost nimeni altul decât Howard Carter. Deși el a fost inițiatorul, cel care a condus săpăturile de la începuturile lor până la sfârșit, deși a deținut tot timpul un inventar al comorii descoperite, a atins obiectele, le-a transportat, deși a fost chiar el primul care a intrat în mormânt și a văzut mumia, a rămas singurul supraviețuitor. Ba mai mult, el a fost cel care s-a bucurat de toată gloria descoperirii.

 

A murit 17 ani mai târziu, la vârsta de 64 de ani. În toți acești 17 ani, a fost întrebat cum a reușit să supraviețuiască blestemului, iar el a spus tuturor că a purtat un talisman protector, fără însă să dezvăluie ce, mai exact. Abia în 1940, după moartea lui, fiind studiate documentele sale personale, s-a descoperit că era vorba despre inelul Atlant.

 

DESCRIERE ȘI BENEFICII

Andre de Belizal, un expert cunoscut în radiestezie care a construit, de-a lungul timpului, mai multe instrumente radiestezice pentru testarea și armonizarea energiilor unei persoane sau ale unei locuințe, a investigat și a constatat că formele geometrice ale inelului Atlant creează un câmp energetic subtil de niște vibrații foarte puternice. A denumit această calitate energetică a inelului “Valurile Luxor” (datorită modelului gravat în interior, în formă de semn al infinitului), ea reprezentând practic un scut protector pentru cel care îl poartă, tocmai datorită acestor proprietăți magice ale simbolului Luxor.

 

Proiectul inelului Atlant se bazează pe principiile geometriei sacre, acesta descriind 6 piramide, 3 linii și două triunghiuri. De asemenea, integrate în acest proiect sunt 4 găuri și un model de undă care este gravat în interiorul inelului. Liniile și triunghiurile acționează ca niște conectori între piramide, fapt care creează o rețea centralizatoare de energie pe care o distribuie în continuare spre cele două triunghiuri. Cele patru găuri situate opus, două câte două, una față de cealaltă, acționează ca mediu prin care se transmite energia. Energia pozitivă curge spre interior prin găurile de la partea superioară a triunghiurilor, în timp ce energia negativă curge prin celelalte două găuri rămase. Tringhiurile situate pe fiecare parte a piramidelor curăță energiile negative și le transformă în energii pozitive care reintră în circuit. Modelul gravat pe partea interioară a inelului sugerează modul în care energia vibrează. Acest design special dublează practic intensitatea energiei pozitive, transformând și energia negativă într-una pozitivă. “Valurile” interioare sunt cele care direcționează energia către centrele cheie ale corpului – chakrele.

 

Așadar, inelul Atlant este mai mult decât o bijuterie oarecare, este unul dintre miracolele fizicii cuantice și este cunoscut ca fiind o adevărată amuletă, una dintre cele mai bune și mai puternice, un adevărat talisman protector. Designul lui particular îi oferă inelului proprietăți incredibile de protecție în fața maleficiilor și a oricăror alte energii de vibrație joasă. El funcționează în strânsă legătură cu organismul celui care-l poartă, ajutând astfel la atragerea, la asimilarea și la punerea în funcțiune a tuturor energiilor pozitive și chiar la activarea unor capacități extrasenzoriale ale celui care-l poartă, cum ar fi telepatia sau intuiția. Inelul Atlant captează, exact ca o antenă, tot ceea ce este necesar organismului pentru a se menține în echilibru și armonie, menținând energia corpului în strânsă legătură cu cea a Universului.

 

Mai exact, combinația de forme, modele și proporții creează o barieră puternică de protecție, care poate opri și chiar neutraliza acele forțe care ar putea deranja sau chiar compromite echilibrul celui care poartă inelul Atlant și deschide canalele energetice blocate, ajutând astfel la circularea și distribuirea energiei pure, vindecătoare, în întregul corp.

 

Inelul poate fi purtat atât pe deget, cât și pe un colier în jurul gâtului sau chiar în buzunar. Este indicat să nu se facă schimburi de la o persoană la alta, întrucât el, odată purtat de o persoană, se încarcă cu energia acesteia, identificându-se cu ea. O schimbare sau împrumutarea lui de la altcineva ar putea genera efecte inverse decât cele așteptate.

 

Este de reținut, de asemenea, și faptul că inelul Atlant nu își obține puterile din materialul din care este fabricat (aur, argint, ș.a.), ci din geometria sa.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment